Over mij

Over mij

Spelen met licht

Fotografie betekend letterlijk schrijven met licht.

Ik houd er van om met licht te spelen. Kijken wat de grenzen zijn. Ik houd ervan te fotograveren en in een goed team mooie platen te maken.

Berry Houkes

Ik fotografeer nu een jaar of 17 vol passie.

Hoi, laat ik mij eens voorstellen, mijn naam is Berry Houkes. Mijn uitvalsbasis is zuid Limburg. Van hieruit reis ik door het hele land van zuid tot noord. Maar ook landsgrenzen houden mij niet tegen! Fotografie is een van mijn grote passies. Beroepsmatig werk ik voor een ICT bedrijf in het zuiden van Limburg.

Mijn interesse voor fotografie is begonnen met Sport-fotografie (ballroom dansen). Op een gegeven moment ben ik mij gaan toeleggen op Fashion-fotografie. Om deze passie van fotografie door te geven, ben ik voor andere fotografen workshops gaan geven. Ik hoop dat ik hen enthousiast kan maken voor de fotografie.

Op mijn website vind je een klein overzicht van mijn werk.

Portfolios

Portraits & Fashion Fotografie

Met fashion fotografie ben ik al iets meer dan 15 jaar bezig en er is altijd weer een nieuwe uitdaging

Water Fotografie

Dit is fotografie waarbij een extra element wordt gebruikt namelijk water. Dit is een mooi element om samen met het model vast te leggen.

Photography is an art

It’s about finding extra-ordinary

In an ordinary place

Ik vindt dit een toepasselijke en daarnaast een mooie quote. Mijn doel is altijd te zoeken naar het extraordinaire in mijn werk. Daarom is het ook van belang om met mensen te werken die het zelfde nastreven en daar ook hun lol uit kunnen halen. 

0

Fotoshoots

0

Foto gemaakt

59%Studio shoots

20%Locatie shoots

19%Sport shoots

2%Bruiloften

Right clicking is disable.